top of page
Sök
  • Skribentens bildUlrica

Nyhetsbrev Oktober

Uppdaterat: 7 maj 2023


Botox yra

BOTOX YRA MICROBOTOX Prova på det senaste inom hudvård. En hudföryngrande behandling där vi använder en trippel lösning av Botox, Hyaluronsyra & Vitaminer. Botox för den utslätande effekten och Hyaluronsyra & VItaminer för ny spänst och lyster. Full face behandling till kampanjpris 1995 kr tom 30/11. Behandlingen utförs av Ulrica, Sjuksköterska. Vår överläkare Mircea erbjuder Botox behandlingar till 10% rabatt tom 30/11-2019 Gummysmile, sura mungipor, rökrynkor & behandlingar mot svettningar i hårbotten, handflator, fotsulor och ljumskar. Mircea finns tillgänglig varje måndag & erbjuder även konsultationer inför behandlingarna.HÅLL MUSKLERNA VARMA I HÖST!

HÅLL MUSKLERNA VARMA I HÖST! Linnex är ett effektivt och långverkande liniment som lindrar muskel- och ledvärk. Linimentet bidrar till ökad blodcirkulation och kan verka skadeförebyggande vid användning i samband med träning.

Linnex Stick är lätt att applicera och drygt, det räcker med 1-2 tunna drag. Linnex Värmekräm är ett massageliniment som masseras in på önskat område. Effekten håller i sig under flera timmar och ökar vid fysisk aktivitet.

Linnex Stick 169 kr Linnex Värmekräm 189 kr


Nyhet natural nail boost

NYHET!

Nu i oktober kommer vår Nagelterapeut Annika att kunna erbjuda dig behandling med LCN´s Natural Nail Boost Gel Anti Aging Fiber NailTech.

Appliceras på naturliga naglar, en naturlig förstärkning som innehåller små fiber partiklar som skapar en stabilitet åt nageln, samtidigt som den ger nageln en riktig vitamin boost. Nude i färgen vilket gör att den täcker ojämnheter och missfärgningar av naglarna perfekt.

Denna behandling rekommenderas för åldrande naglar, då många upplever att naglarna blir sämre med åldern men även för dig med sköra naglar eller har naglar som gärna vill splittra sig. Pris 500 kr.


PURE CELL TREATMENT

PURE CELL TREATMENT

Vi erbjuder dig en världsunik, helt naturlig ansiktsbehandling med levande stamceller!

En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med dubbel rengöring, hudanalys, peeling, handmassage och ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, kräm och ansiktsbalm.

I behandlingen används levande stamceller från rosenrot som arbetar med din hy utifrån dess behov. Stamcellerna har reparerande, uppbyggande och anti-age effekt på huden.

75 min, pris: 1495 kr.

Pure Cell Treatment utförs av Julia, Ekologisk Hudterapeut


Made by Beauty logo

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page