top of page
Sök
  • Skribentens bildUlrica

NYHETSBREV OKTOBER 2021

Uppdaterat: 7 maj 2023


Massage för att motverka stress

HANTERA DIN STRESS

Är du på väg att bli utmattad eller har du kanske redan hamnat där? Behöver du hjälp att hantera tankar och beteenden som inte är gynnsamma för ditt välmående? Då kan du träffa Malin, vår stresspedagog som stöttar dig i den processen. Boka ett paket med tre en-timmes coachande samtal så får du en skön avslappnande massage på köpet.

Paketpris coachande samtal och avslappnande massage 1900 kr Klicka här för att boka en behandlingFUKTBOOSTA HUDEN INFÖR HÖST OCH VINTER

FUKTBOOSTA HUDEN INFÖR HÖST OCH VINTER

Gör en behandling med Microbotox och få en AHA behandling på köpet. Microbotox är kraftigt återfuktande, reducerar akneärr, stramar upp huden samt ger den ny spänst och härlig lyster. En skonsam och resultatinriktad behandling där vi använder en trippel lösning av Hyaluronsyra, vitaminer och Botox.

Behandlingen utförs av Ulrica, sjuksköterska Microbotox och AHA behandling 2495 kr (spara 795 kr) Klicka här för att boka en behandlingNYHET FOT-SPA

NYHET FOT-SPA

Boka en lyxig ekologisk SPA behandling för dina fötter. Njut av fotskrubb, putsning och filning av tånaglar samt avslutande fot och underbens massage. Du kan även boka lackning som tillval Behandlingen utförs av Malin, fotterapeut.

Ekologisk SPA behandling 675 kr Klicka här för att boka din behandlingKOSMETISK TATUERING ögonbryn

KOSMETISK TATUERING

Få 20 % rabatt på kosmetiska tatueringar. Gäller både microblading, fransradsmarkering och påfyllningar från 9 månader.

Behandlingarna utförs av Marie, kosmetisk tatuerare Klicka här för att boka din behandling

Kom och njut hos oss i höstrusket!

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page