top of page
Sök
  • Skribentens bildUlrica

NYHETSBREV MAJ 2021

Uppdaterat: 7 maj 2023


Välkommen Malin fotterapeut

VÄLKOMMEN MALIN


Välkommen Malin, vår nya fotterapeut. Hos Malin kan du få hjälp med allt från medicinsk fotvård, lackning av tånaglar till sköna SPA-behandlingar. Malin är dessutom utbildad Sjuksköterska så dina fötter kommer vara i väldigt trygga händer.


Klicka här för att boka din behandling hos MalinMade by Beauty fyller 2 år

2-ÅRS JUBILEUM

Nu firar vi 2 år i våra fina lokaler på Kölnagatan. Vi bjuder därför alla som har bokningar hos oss torsdag 6/5 och fredag 7/5 på extra trevligheter i samband med era behandlingar. Vi skulle vilja fira stort, men väntar med det tills det är mera lämpligt med större kalas.

Klicka här för att boka en behandling 6-7/5Erbjudande Gellack naglar

ERBJUDANDE GELLACK


Få vårfina naglar med Gellack som håller upp till 4 veckor. Gellack finns i massor av härliga vårfärger och vi erbjuder 15% rabatt på Gellack-behandlingar i Maj.


Klicka här för att boka din Gellack-behandling hos GretaLystergivande dunderduo Dermaceutic

LYSTERGIVANDE DUNDERDUO


Sun Ceutic Sun Care är en solskyddscreme med solskydd 50+ som förutom att skydda huden även hjälper till att motverka uppkomsten av pigmentförändringar.

Den innehåller även fuktgivande Hyaluronsyra & vårdande Aloe Vera.


C25 Cream är ett skyddande koncentrat som används för att motverka uppkomsten av pigmentförändringar och rynkor.

Ger huden en otrolig lyster i och med den höga halten av stabiliserande C-vitamin. Den är även perfekt som skydd mot fria radikaler, solens strålar och luftföroreningar som är utlösande faktorer för hudens åldrande.


Paketpris 995 kr (ordinarie pris 1170 kr)


Köp dina produkter på SalongenNyhet Henna bryn

NYHET HENNA BRYN

Nu kan du boka populära Henna Bryn hos Greta. Med skonsam och vårdande Henna-färgning av brynen har du ett resultat som sitter i upp till 5-6 veckor. Perfekt för dig som vill ha snygga bryn i sommar.

Henna Bryn 699 kr

Klicka här för att boka din behandling hos GretaPresentkort mors dag hos Made by Beauty

FIRA MORS DAG

Låt oss skämma bort din älskade mamma i samband med Mors Dag. Med ett presentkort från oss kan kära mor själv bestämma vilken behandling som hon vill njuta av.

Köp presentkort på valfritt belopp Köp ditt presentkort i kuvert på Salongen eller Klicka här för att köpa ditt presentkort digitalt på Boka Direkt

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page